Esports

Antonio Romero, un fitxatge d’alt nivell pel mig camp arlequinat

Antonio Romero va ser peça clau en l'ascens del Mirandés / Cedida

Signat. El cinquè fitxatge del Centre d’Esports és Antonio Romero, un mig centre sevillà de 23 anys molt cotitzat a la categoria. Ha estat peça clau en el conjunt burgalès les dues últimes temporades per fer play-off i aconseguir l’ascens a Segona A en la segona. Malgrat la seva joventut, Romero acumula una notable experiència a Segona B entre el Sevilla At. -també va celebrar l’ascens a la categoria de plata-, Mérida i el Mirandés, on va brillar i captar l’interès d’equips de Segona A, cas de l’Extremadura, Numancia o Almería entre altres. Finalment, però, s’ha decantat per la proposta d’un Sabadell que ha insistit molt en la seva contractació en una posició on volia un jugador d’alt nivell.

Antonio Romero és un futbolista esquerrà i per sobre de tot de qualitat tècnica, però també ha aprés a barallar-se en els camps de Segona B. Té un bon joc associatiu en la seva zona d’influència i pot adaptar-se molt bé a l’estil que vol implementar Antonio Hidalgo aquesta nova temporada. Ell i Adri Cuevas seran els encarregats de dirigir la nau en el centre del camp. A partir d’ara, els esforços de José Manzanera se centraran en la incorporació d’un defensa polivalent -lateral dret o central-, un mitja punta i sobretot el davanter que hauria de donar un plus en la capacitat ofensiva de l’equip. Tot això amb el complement de quatres sub-23 més. De mica en mica es va configurant una plantilla que comença a il·lusionar a l’afició.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top