Ciutat

El Cor Rociero de Sant Julià protagonitza un concert multitudinari

Membres del Cor Rociero cantant / VICTÒRIA ROVIRA

Des de fa 7 anys, el Cor Rociero de Sant Julià és un dels concerts més esperats a la Festa Major del barri i enguany, no ha estat una excepció. Es tracta de veïns i veïnes del barri, molts provinents d’Andalusia, que des de fa un parell d’anys van decidir portar el flamenc i els cants típics dels sud a Catalunya. Des de llavors, assagen quasi cada dia durant tot l’any per poder oferir un espectacle el més professional possible a la Festa Major de Sant Julià.

En total, més d’un centenar de persones es va congregar a la plaça de l’Assemblea per escoltar les peces musicals que durant tants mesos havien practicat. Amb l’ajuda d’una guitarra espanyola i unes quantes castanyoles, el cor cantava al ritme de les palmes. Entre cançó i cançó, el públic els aclamava aplaudint i cridant de tant en tant algun ¡olé!”. Al Cor Rociero el van seguir les sevillanes, ball en línia i la bachata fins a arribar al plat fort de la nit; el concert de l’orquestra Chocolat pels volts de mitjanit.

/ VICTÒRIA ROVIRA

Davant d’aquesta programació plena de música i concerts, el president de l’Associació de Veïns de Sant Julià, Eduardo Torres, adverteix que el barri “aniria a dormir tard”. És per això que cap a les nou del matí d’aquest mateix diumenge, els veïns i veïnes de Sant Julià han gaudit d’una xocolatada popular per recuperar forces. Però sens dubte, Torres explic que el que tothom espera és la paella popular per a més de 400 persones, un àpat que ja és tota una tradició.

Malgrat l’èxit de participació en les activitats durant tota la Festa Major, Torres destaca que el pregó a càrrec de la nova alcaldessa de Sabadell Marta Farrés va ser especialment multitudinari. Tant va ser així que cap any s’havien disposat cadires per al públic però enguany, l’Associació de Veïns del barri s’han vist obligats a col·locar-les totes. “Es deu tractar d’un barri socialista!”, expressa rient.

Comentaris
To Top