Ciutat

Els gegants Xanan i Leonor ballen a la Festa Major de l’Eixample

La Colla de Geganters i Grallers de Gràcia ha sortit al carrer fent ballar als seus dos gegants, el Xanan i la Leonor, en honor a la Festa Major de l’Eixample. Des del barri, els dos gegants han ballat pels diferents carrers de la ciutat fent un recorregut fins a la plaça Mestre Planes. Enguany però, la cercavila no ha estat gaire multitudinària. Segons el president de la colla de Geganters i Grallers de Gràcia, Albert Gusí, els diumenges ve poca gent, ja que el dissabte de Festa Major, els sabadellencs van a dormir bastant tard i “els hi costa sortir al carrer”.

La geganta Leonor i la ceba sabadellenca durant el Cercavila / ÓSCAR ESPINOSA

De fet, els veïns i veïnes de l’Eixample tenien raons per quedar-se al llit. La passada nit, pels volts de les onze, l’orquestra Costa Blanca va dur a terme un concert i prèviament, el veïnat havia pogut participar en un taller de bachata i boxa. Dues activitats que van deixar baldats als seus assistents.

Aquest diumenge la Festa Major del barri posa el seu punt final amb més música. Per escalfar motors, a les nou de la nit hi haurà un concert d’havaneres a càrrec del grup Montjuich i després d’un descans, el foc serà l’encarregat de tancar de forma definitiva la jornada festiva amb un ball de diables.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top