Ciutat

La Caminada de la Llum aplega 263 participants

La Unió Excursionista de Sabadell, amb la col·laboració del Centre Excursionista Alliberadrenalina de Tarragona, va celebrar la primera edició de la Caminada de la Llum de Sabadell. 263 persones es van inscriure en aquesta activitat nocturna que va recórrer 8 quilòmetres del rodal de Sabadell aquest dissabte.

La caminada va sortir a les 21 h de la plaça de la Sardana i va acabar al mateix punt. Abans de sortir, però, el Centre Asana va animar tots participants amb un espectacle de Bollywood, i la regidora d’Esports, Laura Reyes, va oferir unes paraules d’agraïment a tots els participants. Els primers que van acabar-la van arribar cap a tres quarts de dotze a la plaça de la Sardana. Des de la UES destaquen que la caminada va funcionar molt bé, tot i que amb “molta xafogor”. “L’objectiu de l’any vinent és repetir i aconseguir un nombre més gran de participants”, explicava Elisenda Campí, membre de la UES.

Construcció d’habitatges

Els fons recaptats aniran destinats a la construcció d’una colònia d’habitatges amb infraestructures bàsiques en el llogaret de Sundraiah, al sud de l’Índia. Amb aquesta colònia, l’objectiu de la Fundació Vicente Ferrer és aportar les condicions necessàries d’habitabilitat a les famílies que no disposen d’una llar en condicions d’higiene ni seguretat. En total, es construiran 45 habitatges amb bany i es dotarà el llogaret d’electrificació pública i aigua potable. També es pavimentaran els carrers per millorar el trànsit i la seva seguretat.

Comentaris
To Top