Esports

Grego Sierra i Aleix Roig, doble presentació d’altura en el Sabadell

Els nous fitxatges juntament amb Bruno Batlle i Jose Manzanera/Óscar Espinosa

Des del punt més alt de la Torre Millenium. Allà, amb unes vistes precioses de la ciutat i sota una calor sufocant, dos dels fitxatges arlequinats van destil·lar litres d’ambició en la seva nova etapa en el Centre d’Esports. Aporten ofici i joventut a parts iguals per la línia defensiva. Grego Sierra, 26 anys, arriba en la seva plenitud futbolística després de tastar fins i tot la Segona Divisió A amb la Numància. Va jugar pocs partits, però per a ell “va ser una bona experiència, sempre s’aprenen coses”, va dir en la seva presentació oficial.

A Segona B ha jugat en el Noja, La Hoya Lorca, València Mestalla i l’última mitja temporada -després de desvincular-se del Numància- en l’UCAM Múrcia. On més va destacar va ser a les files del filial valencianista, sent peça clau en la seva gran campanya que el va fer tocar la Segona A. “Vam perdre la final contra l’Albacete després de tres eliminatòries. Va ser dur i et queda un sabor agredolç, però aquestes coses també t’ajuden en el futur a ser més fort”. Aquella temporada 16/17 es va enfrontar al Sabadell amb doble anècdota: va ser expulsat a Paterna (2-2) i va ser suplent en el partit de la segona volta disputat a la Creu Alta (1-1).

El murcià es considera un “central esquerrà que també em puc adaptar al mig del camp” i va destacar la “gran rebuda per part de tothom en el club. Crec que estic en un club històric ideal per a mi i penso que hi ha els arguments per poder fer grans coses encara que és molt aviat per parlar d’objectius”.

Aleix Roig és la viva estampa de la joventut i la fam de triomfar. Arriba del Girona juvenil (Divisió d’Honor) després de passar per les categories inferiors del Barça, Badalona i la Damm, on va destacar en categoria juvenil i el va fitxar el conjunt gironí. “Venir al Sabadell significa un pas molt important i el vull aprofitar”, va dir amb contundència. La seva planta física impressiona i ell mateix va afegir que “destaco per la meva potència i rapidesa. També m’agrada arribar a la línia de fons”. Sap que tindrà la dura competència de Josu per banda esquerra, però ell està disposat a “posar-li les coses difícils a l’entrenador”.

L’operació-fitxatges no s’atura i el director esportiu, José Manzanera, continua treballant per tancar la plantilla com més aviat millor. Ara mateix, va reconèixer, falten “tres fitxes sèniors que seran per un central -continua sobre la taula l’opció de l’exarlequinat Jesús Olmo-, un mitja punta i un davanter, peça clau que hauria de donar un plus de qualitat a la zona ofensiva, ara només amb un ‘9’ com Edgar Hernández. Les negociacions, però, s’intueixen complicades i tot fa pensar que les últimes incorporacions no es concretaran fins a la pròxima setmana. El diumenge el Sabadell disputa el seu primer amistós de la pretemporada davant l’Al-Saad de Xavi Hernández al Municipal d’Olot, però serà a porta tancada. L’estrena amb públic està prevista pel dimecres 31 a l’Hospitalet (20 h).

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top