Esports

El Sabadell fitxa Aitor Pascual, un lateral de 20 anys de gran projecció

Aitor Pascual amb la samarreta de l'At. Llevant, però es va formar al Racing Ferrol / Cedida

Nova incorporació, en aquest cas per ocupar plaça sub-23. El Centre d’Esports ha oficialitzat l’arribada d’Aitor Pascual, un lateral dret de 20 anys procedent de l’At. Llevant. De fet, el va incorporar el filial granota quan l’Aitor destacava a les files del Racing de Ferrol, el club on es va formar futbolísticament i va coincidir, per cert, amb el porter Ian Mackay. La seva precocitat ho demostra una dada: va debutar a Segona B amb només 16 anys. Va ser un fet anecdòtic però evident de què podia ser un jugador amb una gran projecció.

El València es va interessar per ell, però finalment el Llevant el va incorporar per reforçar el seu juvenil en la temporada 17/18. Aquella mateixa campanya acabaria cedit al Racing de Ferrol a Segona B jugant 20 partits. La passada temporada, ja a les files de l’At. Llevant, en va jugar 18, un d’ells a l’Estadi Creu Alta davant el Sabadell (2-1). El director esportiu, José Manzanera, el coneix bé de la seva etapa en la secretaria tècnica del club d’Orriols.

Aitor Pascual és considerat un lateral dret molt complet: agressiu, contundent i amb facilitat per arribar a dalt. En algunes ocasions, sobretot en l’etapa juvenil, també va actuar de mitja punta. El seu fitxatge reforça una posició que en les últimes dues temporades ha estat propietat d’Óscar Rubio. El carril dret es completa i ara només faltaria un central sènior per tancar la línia defensiva. El club continua treballant en l’opció de l’exarlequinat Jesús Olmo, però també hi ha altres possibilitats.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top