Ciutat

Tornen a funcionar les escales mecàniques i l’ascensor de l’estació de Renfe a Sabadell Nord

L'estació de Renfe de Sabadell Nord / Google Maps

Des de feia una setmana les escales mecàniques i l’ascensor de l’estació Sabadell Nord de Renfe no funcionaven, concretament, a l’andana 2 direcció Terrassa. El president de l’Associació de Veïns de Torreguitart, Antonio Recio, assegura que dies enrere s’havia espatllat el serrell situat a ambdós laterals de les escales mecàniques. Aquest fet, aparentment, havia provocat danys als passatgers. Per arreglar els desperfectes, Renfe va decidir aturar el funcionament de les escales per tal d’evitar possibles accidents. La problemàtica, però, no és pas tan senzilla. L’ascensor que portava als viatgers de l’andana fins al vestíbul també estava avariat.

L’ascensor de l’estació de Renfe de Sabadell Nord després de ser arreglat / CEDIDA

Aquest fet ha provocat certs maldecaps als usuaris de la zona. Recio explica que Torreguitart “és un barri de gent gran” i que, a causa de l’avaria, “quan baixaven del tren no tenien opcions”. El problema s’agreuja si tenim en compte a les persones que utilitzen cadires de rodes o altres formes de desplaçament. Recio ha afirmat que alguns veïns s’han vist obligats a baixar del tren a l’anterior parada i, des d’allà, agafar un bus o un taxi.

Així doncs, Recio ha escrit un formulari en nom de l’Associació de Veïns del barri queixant-se de la situació en la qual es trobava l’estació. Avui mateix, aquesta reclamació ha estat atesa per Renfe i ja s’han arreglat les escales mecàniques i l’ascensor tornant tot a la normalitat. Segons el portaveu de Renfe, Antonio Carmona, hi havia una peça que s’havia espatllat a les escales mecàniques però que “ja està tot solucionat”.

Comentaris
To Top