Ciutat

Minut de silenci a la plaça de Sant Roc per l’assassinat d’una dona a Terrassa

La plaça de Sant Roc ha acollit aquest dijous un minut de silenci en record i condemna per l’assassinat d’una dona ahir a Terrassa, presumptament a mans de la seva parella. En l’acte, a les 13 h, hi han participat al voltant d’un centenar de persones amb l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, membres del govern, l’oposició de tots els partits amb representació al consistori, funcionaris i ciutadans a títol particular.

Minut de silenci a la plaça de Sant Roc per la dona assassinada a Terrassa / D.S.

La primera tinenta d’alcaldessa, Marta Morell, ha condemnat “aquest feminicidi, tots els assassinats contra les dones per violències masclistes i totes les agressions contra les dones”. Segons Morell, “ens estan matant pel fet de ser dones”.

Conscienciació a les escoles

Marta Morell assegura que el govern té la prioritat de fer molta prevenció sobre aquest aspecte. Amb sensibilització, sobretot, a les escoles i instituts i altres mesures que ha avançat que es presentaran el 2 de setembre. “Els volem involucrar perquè això va de conscienciació i ha de començar a les escoles i les famílies”, ha dit la també regidora de Feminismes.

Comentaris
To Top