Diners

Aigües Sabadell incorpora l’ISO 45001

Operaris de CASSA treballant al parc del Taulí / CEDIDA

Aigües Sabadell ha estat una de les primeres empreses de l’estat en certificar-se segons l’ISO 45001, la norma estàndard internacional en prevenció de riscos laborals, que substitueix l’antiga OHSAS 18001, i que especifica tots els requisits per assegurar la seguretat al treball. Segons expliquen des de la companyia, amb aquesta certificació internacional voluntària “es referma la seva visió integral de la seguretat i salut, no només de la seva plantilla, sinó a totes les persones que treballen a la companyia d’aigües”.

Un compromís

El director general d’Aigües Sabadell, Joan Cristià, va defensar la forma de treball seguit per la companyia per “promoure la seguretat” de tot l’equip, i va fer un repàs per algunes mesures com les campanyes de conscienciació i les reunions de seguretat, entre d’altres. La companyia ja registra 2.000 dies consecutius sense haver patit cap accident laboral amb baixa. “Aquesta fita ha estat possible gràcies al compromís amb la seguretat de tots els treballadors i treballadores”, assegurava Eva Oleaza, responsable de seguretat i salut del grup Cassa.

Segons va explicar la responsable de qualitat, Anna Torregrossa, també es fomenta la pràctica esportiva i l’alimentació saludable amb activitats internes emmarcades al programa d’hàbits saludables d’Aigües Sabadell. Pel seu cantó, Cristià va afegir que “any rere any millorem les nostres instal·lacions, amb l’objectiu de crear ambients transversals i confortables que potenciïn la creativitat, l’eficiència i la productivitat, i el benestar de les persones”.

Com que la seguretat és una de les prioritats de la companyia, a banda de les campanyes de sensibilització i les formacions especialitzades que imparteixen, també s’organitzen visites de manera continuada per part dels directius i els comandaments als diferents centres de treball, amb l’objectiu de fer extensiva la política de riscos laborals, per tal de fer entendre la seva importància, i integrar tot l’equip dins d’aquesta cultura.

Comentaris
To Top