Ciutat

El sabadellenc Joan García s’incorpora a la direcció estatal de Ciutadans

Joan García, al centre, al els regidors Adrián Hernández a la dreta i José Luis Fernández a l'esquerra / ÓSCAR ESPINOSA

El sabadellenc Joan García s’ha incorporat al Comitè Executiu Nacional de Ciutadans. La seva incorporació forma part del pla de la formació liberal per renovar i ampliar la direcció estatal després de la marxa d’alguns pesos pesants com Toni Roldán o Javier Nart. Ara estarà formada per 50 membres, 22 dels quals són nous.

“Seguiré treballant sense descans per aquest gran projecte”, ha dit García a Twitter en donar-se a conèixer la notícia. També ha recordat que fa 13 anys que és al partit i ha enviat un missatge d’agraïment a tots els companys per la confiança que li han dipositat.

Joan García, a l’última fila a l’esquerra, en la nova executiva de Ciutadans / CEDIDA

A part de García, també entren a l’executiva de Ciutadans la portaveu del partit al Parlament i al Senat, Lorena Roldán; la diputada Marina Bravo i la presidenta del grup municipal taronja a l’Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte.

Joan García és el vicepresident segon del Parlament i el 2015 va ser el cap de llista del partit taronja a Sabadell. Va ser escollit regidor el maig d’aquell any, però ho va ser poc temps perquè el 27 de setembre del 2015 va resultar elegit diputat a la cambra catalana i el gener del 2016 va renunciar a l’acta d’edil.

Comentaris
To Top