Esports

Un centenar d’aficionats donen la benvinguda a Romero, Rey, Collet i Pascual

Foto de família entre aficionats, jugadors i directius del CE Sabadell i EF de Sabadell / M.C.

Aquest vespre el Centre d’Esports Sabadell ha presentat al Complex Esportiu de Sant Oleguer les últimes quatre incorporacions arlequinades: Aarón Rey, Antonio Romero, Adrià Collet i Aitor Pascual.

Davant d’un centenar d’aficionats, molts d’ells joves jugadors de l’Escola de Futbol Sabadell, l’exjugador del CE Sabadell, Lino Gutierrez, màxim responsable del club sabadellenc, ha volgut agrair a tothom qui s’ha volgut acostat fins a les pistes per ser testimoni d’unes presentacions que ha confessat “fer-li molta il·lusió”.

Amb la presència del director general del club, Bruno Batlle i del director esportiu, Jose ManzaneraAarón Rey ha estat el primer a dirigir les primeres paraules com arlequinat. El jove jugador de Ferrol, que per primera vegada surt de la seva terra, ha comentat que “espero respondre a la confiança dipositada i sentir-me ben acompanyat. Espero que sigui un gran any i que aconseguim els objectius marcats”, s’ha sincerat. Preguntat per la primera presa de contacte amb els companys, Rey ha explicat que tot just porta dos entrenaments amb els companys que encara s’està adaptant a la ciutat. De perfil ofensiu, el jove gallec s’ha definit com un jugador que destaca per la seva “qualitat tècnica”.

El següent a presentar-se davant l’afició ha estat el migcampista provinent del Mirandés, Antonio Romero. Sevillà de naixement, Romero ha explicat els motius pels quals ha decidit emprendre aquesta nova aventura a la Nova Creu Alta: “buscava un projecte interessant i des del primer dia el Sabadell ha mostrat molt interès i les hi estic molt agraït. Espero ajudar a retornar el Sabadell a la categoria que es mereix”. Romero, que arriba després d’aconseguir l’ascens amb el conjunt burgalès, ha estat prudent quan ha sentit a parlar de play off en assegurar que “no tanco la porta a un tercer playoff. Sóc ambiciós però la 2aB és complicada i tindrem males dinàmiques. Hem de treballar dia rere dia i no ens hem de precipitar. Això és molt llarg. Tinc confiança en aquest club per l’esforç que està fent dissenyant un equip per optar a coses molt boniques”, ha sentenciat.

En tercer lloc ha estat el torn del jove porter Adrià Collet. Provinent del Girona B, i argentoní de naixement, Collet arriba “per aprendre i aprofitar l’oportunitat per quan la tingui”. Tanmateix, preguntat per l’enorme competència sota pals amb Ian Mackay, Collet ha assegurat que “L’Ian és un gran porter. Vinc per posar-li les coses difícils”, ha conclòs.

Per últim, Aitor Pascual, definit per Bruno Batlle com un “lateral carriler”, ha afirmat que ha decidit acceptar la proposta per “molts motius”, alguns d’ells, han estat “per tractar-se d’un club històric amb una gran afició i un lloc ideal per demostrar que puc fer coses en aquesta categoria”. L’arribada de Pascual, procedent de l’Atlètic Llevant, afegirà molta competència a la banda dreta de l’equip arlequinat. Després de dues temporades on Óscar Rubio ha estat l’amo i senyor, la recent incorporació del jove jugador gallec nodrirà a Antonio Hidalgo de variant en aquesta posició. Preguntat al respecte, Pascual ha afirmat que “en qualsevol equip hi ha competència i en aquest cas n’hi haurà molta. La mesa obligació és demostrar-li al míster que puc jugar molts minuts”, ha sentenciat.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top