Esports

El Grups Arrahona dissenya una plantilla per optar a cotes altes

Jaume Figueras, en una acció davant el Ripollet a Cal Balsach / Ó. ESPINOSA

Ambiciós. Si la temporada passada el conjunt dirigit per Isma Quirós va aconseguir una meritòria sisena posició final a Tercera Divisió, finalitzant a només un punt del quart lloc, enguany el Grups Arrahona espera millorar aquesta classificació final i aspirar a cotes més altes.

Per fer-ho, s’han reforçat amb cinc fitxatges: Raúl Martín, Álex Lacambra, Miguel Domínguez, Pep Girvent i Marc García; aquests dos últims, provinents del Club Natació Sabadell de Segona Divisió B que han de produir aquest salt de qualitat a l’equip. Tot i les baixes sensibles de Jordi Lozano, que ha decidit canviar d’aires per lligar-se al SAFA de 2a Catalana i David Feria que penja les botes, des del club s’assegura que la plantilla és la més equilibrada de les últimes temporades.

De moment, tot i que la il·lusió és màxima, caldrà esperar fins al pròxim 21 de setembre, dia en què els sabadellencs debutaran a Cal Balsach davant l’Arrels. No serà fins al desembre que tindrà lloc el primer derbi de la temporada davant el recentment ascendit Amics del Pou-Nou Escorial.

Abans, però, els d’Isma Quirós jugaran fins a cinc amistosos a partir del 26 d’agost, dos d’ells davant rivals –Cerdanyola i Pallejà– que serviran de banc de proves per saber, realment, el potencial de l’equip.

Crida per trobar jugadors

Des dels grups Arrahona es busquen infantils (2006 i 2007) per fer un bon any a Primera Divisió.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top