Esports

Només va faltar el gol

Jandro va tenir aquesta gran ocasió, que no va trobar el camí del gol per l’aturada del porter Aliaga / c. díaz (cedida)

Ahir al vespre el Centre d’Esports no va poder passar de l’empat a 0 amb l’Hospitalet tot i l’enorme domini en el joc dels jugadors d’Antonio Hidalgo en el segon amistós de la pretemporada.

Amb un 3-5-2 ben dibuixat sobre el verd sintètic de l’Hospitalet i a diferència del plantejament davant l’Al-Sadd, on Hidalgo va provar una línia defensiva amb 4 efectius, el Centre d’Esports Sabadell va ser el dominador de la possessió al llarg dels primers 45 minuts. Una superioritat, però, que no va acabar de tenir la fluïdesa de tres quarts del camp en endavant. Una situació lògica en aquestes alçades de la pretemporada, en què el més important és l’aclimatació de les noves arribades.

Tot i això, en el primer quart d’hora, Jandro, un dels jugadors més incisius en l’atac arlequinat, va tenir una gran ocasió després de fabricar-se una jugada personal que no va trobar el camí del gol per la bona aturada del porter Aliaga. Instants després, Aitor Pascual va exhibir una de les seves qualitats en arribar fins a la línia de fons sense que la seva centrada trobés rematador. Sota pals, va debutar Adrià Collet i en l’única ocasió de perill local, el porter d’Argentona va demostrar la seva vàlua amb una gran intervenció evitant així el gol dels hospitalencs.

A la represa, Hidalgo va repetir el mateix sistema de joc. Aquesta vegada, però, amb un nou trident de centrals format per Pajarero-Capó-Asturgó. La tònica va ser exactament la mateixa del primer temps amb domini total i absolut del Centre d’Esports sense poder materialitzar aquesta superioritat. Jandro, en dues ocasions, una d’elles molt clara després de gaudir d’un u contra u desviat novament pel porter local, va evitar la victòria arlequinada (0-0). Al segon temps va destacar el jove Aarón Rey amb un parell de jugades de molta qualitat i la intensitat mostrada pels jugadors d’Antonio Hidalgo. Un fet que va permetre recuperar diverses pilotes a camp contrari.

Aquest dissabte, tercera prova a Ascó en l’eliminatòria de la Copa Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top