Esports

Jurgi i Édgar lideren la victòria davant l’Ascó (0-2)

Édgar en el moment de la celebració del segon gol / C. DÍAZ (CEDIDA)

El Centre d’Esports Sabadell ha superat l’Ascó (0-2) en el primer partit oficial de la temporada i ja espera rival per a la següent eliminatòria de Copa Catalunya, que sortirà del duel que jugaran demà diumenge el Sant Cristóbal i el Santfeliuenc.

Amb les novetats a l’onze titular d’Ian Mackay i Édgar Hernández, els d’Antonio Hidalgo han saltat al Municipal d’Ascó amb les idees molt clares i amb el mateix plantejament de l’Hospitalet: intensitat, pressió en la sortida de pilota rival i domini de la possessió. I així ha estat. Quan tot just s’havien disputat tres minuts de joc, Aleix Roig ha fet el primer avís després d’una centrada lateral que no ha trobat rematador per pocs centímetres. Tota una declaració d’intencions del que acabaria succeint al llarg del primer temps. Amb el ja habitual 3-5-2, el Sabadell no ha donat cap opció a un Ascó que no trobava l’antídot per superar la pressió liderada per Édgar Hernández, la referència en l’atac arlequinat. Precisament en una de les nombroses recuperacions a camp contrari, Adri Cuevas hauria pogut fer el primer si no arriba a ser perquè la seva rematada ha sortit al lateral de la xarxa després d’una bona jugada individual iniciada per Jurgi Oteo. 10 minuts de joc, i dues bones ocasions per fer el primer de la tarda. Un gol, però, que s’ha fet esperar més del compte veient les ocasions d’uns i altres i que no ha arribat fins a l’equador del primer temps. Abans, però, enèsima ocasió dels arlequinats que només el pal ha pogut evitar el primer a rematada de Cuevas.

L’estrena de Jurgi
La pressió a camp contrari ha tingut els seus fruits i el Centre d’Esports, per fi, ha pogut trencar l’empat. Una recuperació en zona de tres quarts ha estat el preludi del gol arlequinat: assistència filtrada d’Édgar per Jurgi perquè superés, pel pal llarg, l’estirada del porter Sergi Fuertes (0-1). El més complicat s’havia aconseguit.
La tònica del partit ha estat la mateixa: els locals, sense generar perill a la porteria d’Ian Mackay i el Sabadell buscant eixamplar la diferència. Poc abans del descans, Cuevas, en el minut 42, s’ha tornat a topar amb la fusta.

A la represa, el Centre d’Esports ha sortit amb la mateixa idea de la primera meitat buscant una vegada i una altra l’àrea rival. Poc abans del primer quart d’hora, Óscar Rubio ha tingut la sentència amb una rematada desviada després d’una centrada de Josu Ozkoidi. Les entrades dels joves Aarón, Aitor i Acedo, entre altres, han donat més frescor a l’atac arlequinat però sense acabar de trobar l’encert necessari. En una de les escasses ocasions dels locals, l’Ascó hauria pogut fer l’empat si no arriba a ser per la doble gran aturada d’Ian Mackay. A les acaballes, el golejador d’aquesta pretemporada Édgar Hernández ha situat el definitiu 0 a 2.

“L’equip ha competit”

El tècnic Antonio Hidalgo s’ha mostrat satisfet amb l’actuació dels seus jugadors i ha destacat que l’equip “ha competit i hem pogut superar l’eliminatòria”. Tanmateix, i en referència a les nombroses ocasions de l’equip, Hidalgo ha comentat que “quan tens 3 o 4 ocasions i algunes d’elles van al travesser no pots fer-hi res”.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top