Esports

“Les sensacions són molt bones”

Antonio Romero en una acció del darrer amistós davant l’Hospitalet / c. diaz (cedida)

Estrena. Dos mesos i mig després de jugar l’últim partit oficial al camp de l’Olot, el Centre d’Esports Sabadell tornarà avui a la competició per fer-ho davant l’Ascó en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya.

Una estrena en un campionat on també ho farà Antonio Romero, un dels fitxatges que més il·lusió ha despertat entre l’afició arlequinada. El sevillà, que ha tingut un paper important davant l’Al-Sadd i l’Hospitalet fent parella al doble pivot amb Capó i Ángel, respectivament, va comentar que “la veritat és que les sensacions són molt bones. En aquests dos amistosos m’he sentit molt còmode i amb ells al costat és cert que m’han ajudat en les tasques defensives”, va assegurar.

De cara al duel d’avui, el mig centre, coneixedor del precedent de la temporada passada davant la Fundació Grama, on el Centre d’Esports va caure per la mínima en el temps afegit (1-0) dient adeu a la primera de canvi, Romero va avisar que en duels davant equips d’inferior categoria i en aquestes alçades de la temporada, “hem de competir amb serietat i no deixar perdre aquestes oportunitats”. En la mateixa línia, i sobre el rival de Primera Catalana, Romero va comentar que “com que és un rival de dues categories per sota, el més segur és que ens juguin arreplegats. Davant d’això, tenim l’obligació de dur el partit amb un ritme alt de joc si volem passar l’eliminatòria”.

Ian, Édgar i Néstor

Les tres absències més destacades de l’últim enfrontament de l’Hospitalet estaran sobre la gespa d’Ascó. Ian Mackay tornarà sota pals i el golejador de la pretemporada, Édgar Hernández s’espera que torni a estar entre els escollits. L’única incògnita serà veure si Néstor Querol, que ja treballa amb el grup, disputarà alguns minuts.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top