Publicitat
Oci i cultura

L’espectacle minimalista ‘Flou Papagayo’ fa vibrar el públic sabadellenc

Amb un escenari giratori, “Flou Papagayo” transporta el públic a un món oníric

Els artistes, durant el seu espectacle / CEDIDA

Quan pensem en un espectacle de circ, ens venen al cap les típiques imatges de pallassos amb la cara blanca, trapezistes i llums potents que enfoquen cap a l’escenari. Però no és necessari reunir totes aquestes característiques per portar a terme un autèntic espectacle de circ. El diumenge passat, els artistes Marçal CalvetMarta Camuffi i Clara Poch van demostrar amb el seu espectacle ‘Flou Papagayo’ que no es necessiten gaires instruments per crear la il·lusió i la diversió dels circs.

De fet, el grup format per tres artistes només va necessitar un petit escenari circular i una barra mòbil per captar l’atenció de centenars de persones. I per no trencar l’estètica de l’espectacle, les cadires dels assistents també seguien la forma circular de l’escenari.

L’actuació tenia un fort component oníric que aconseguia transportar al món dels somnis a través dels moviments i les cançons que interpretava una d’elles. L’espectacle consistia en un joc continu on els artistes jugaven a pujar i baixar de la barra metàl·lica mentre aquesta dona voltes per tot l’escenari. L’Eva, una d’elles, li treu la jaqueta al seu company penjant-la en el punt més alt de la barra, cosa que fa impossible que pugui tornar a agafar-la malgrat tots els seus intents. Amb aquest simple joc, el grup ha aconseguit guanyar-se el públic que reia sense deixar d’aplaudir.

Com no podia ser de cap altra manera, l’espectacle de circ era interactiu i ha necessitat l’ajuda del públic. De fet, una de les assistents ha pogut viure què se sent dalt de la barra mòbil asseguda en una cadira suspesa a l’aire. El plat fort, però, ha vingut amb el número final de l’Eva. Amb una anella enganxada al pentinat, s’ha penjat de la barra tot donant voltes i fent formes impossibles. Això ha causat sensació entre el públic, que ha acabat aplaudint amb ganes el final de l’actuació.

Publicitat
Comentaris
To Top