Oci i cultura

L'espectacle minimalista 'Flou Papagayo' fa vibrar el públic sabadellenc

Amb un escenari giratori, "Flou Papagayo" transporta el públic a un món oníric

Els artistes, durant el seu espectacle / CEDIDA

Quan pensem en un espectacle de circ, ens venen al cap les típiques imatges de pallassos amb la cara blanca, trapezistes i llums potents que enfoquen cap a l'escenari. Però no és necessari reunir totes aquestes característiques per portar a terme un autèntic espectacle de circ. El diumenge passat, els artistes Marçal CalvetMarta Camuffi i Clara Poch van demostrar amb el seu espectacle 'Flou Papagayo' que no es necessiten gaires instruments per crear la il·lusió i la diversió dels circs.

De fet, el grup format per tres artistes només va necessitar un petit escenari circular i una barra mòbil per captar l'atenció de centenars de persones. I per no trencar l'estètica de l'espectacle, les cadires dels assistents també seguien la forma circular de l'escenari.

Publicitat

L'actuació tenia un fort component oníric que aconseguia transportar al món dels somnis a través dels moviments i les cançons que interpretava una d'elles. L'espectacle consistia en un joc continu on els artistes jugaven a pujar i baixar de la barra metàl·lica mentre aquesta dona voltes per tot l'escenari. L'Eva, una d'elles, li treu la jaqueta al seu company penjant-la en el punt més alt de la barra, cosa que fa impossible que pugui tornar a agafar-la malgrat tots els seus intents. Amb aquest simple joc, el grup ha aconseguit guanyar-se el públic que reia sense deixar d'aplaudir.

Com no podia ser de cap altra manera, l'espectacle de circ era interactiu i ha necessitat l'ajuda del públic. De fet, una de les assistents ha pogut viure què se sent dalt de la barra mòbil asseguda en una cadira suspesa a l'aire. El plat fort, però, ha vingut amb el número final de l'Eva. Amb una anella enganxada al pentinat, s'ha penjat de la barra tot donant voltes i fent formes impossibles. Això ha causat sensació entre el públic, que ha acabat aplaudint amb ganes el final de l'actuació.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top