Esports

Édgar lidera la remuntada

Un Centre d’Esports de menys a més supera el Llagostera (1-2) amb dues dianes del ‘pitxitxi’ de la pretemporada, Édgar Hernández

Fotografia: Lluís Franco

Dues cares. El Centre d’Esports Sabadell ha tingut un bon test de pretemporada davant el Llagostera i l’equip ha deixat bones sensacions complint amb nota l’examen davant un Segona B. Els dos gols d’Édgar Hernández han donat la victòria al conjunt d’Antonio Hidalgo (1-2).

El triomf, però, ha estat elaborat a foc lent. El tècnic Antonio Hidalgo ha provat d’entrada un 4-4-2 escollit, possiblement, degut els condicionants que ha oferit el Municipal de Llagostera. Quan tan sols s’havien disputat 4 minuts, una internada per la banda dreta de l’atac llagosterí ha sigut el preludi del primer gol del partit: Abel, tot un corcoll per Josu Ozkoidi al llarg dels primers 45 minuts, ha aconseguit filtrar una centrada perquè Kuku, des del primer pal, s’avancés a Pajarero per fer el primer de la vesprada.

El gol ha deixat grogui a l’equip que no trobava la fórmula per crear perill a la porteria local. Mentrestant, a l’altra banda, Ian Mackay ha evitat, en dues ocasions, el segon gol dels blaugranes. Ha tocat patir. I més després de veure com Antonio Romero, un dels jugadors més destacats del primer temps, ha marxat del terreny de joc per unes molèsties al genoll de la cama esquerra.

Domini i gols

En el segon temps Antonio Hidalgo ha canviat el dibuix tàctic i el Centre d’Esports ha canviat com un mitjó. Les entrades d’Édgar Hernández i Jurgi Oteo, entre altres jugadors de refresc, han dotat a l’equip de més perill. En el minut 51 la connexió entre Oteo i Hernández ha servit perquè el golejador arlequinat situés l’1 a 1 en el marcador. Un binomi d’èxit tal com va succeir a Ascó. El Sabadell ha passat a ser el dominador absolut del partit: llargues possessions amb triangulacions en zona de 3/4 de camp feia intuir que els arlequinats podien culminar la remuntada. I així ha estat. Fuetada d’Édgar des de fora l’àrea per convertir-se en el desllorigador de la nit (1-2). El més difícil s’havia aconseguit. A partir d’aleshores, la bona defensa arlequinada ha permès assegurar una victòria que reforça la idea d’Hidalgo i les sensacions de l’equip.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top