Esports

El Centre d’Esports cau eliminat de la Copa Catalunya

El Centre d'Esports ha tignut nombroses ocasions per marcar / Ll. FRANCO

El Centre d’Esports Sabadell ha dit adéu a la Copa Catalunya després de caure eliminat a la tanda de penals (6-5) davant el Santfeliuenc després que uns i altres arribessin a la conclusió dels 90 minuts amb empat a 1.

El duel, marcat per decebedora notícia de la greu lesió d’Antonio Romero, ha seguit la tònica dels darrers compromissos dels jugadors d’Antonio Hidalgo. Un Centre d’Esports amb les idees molt clares dominava l’esfèric i portava el ritme del partit davant un conjunt que no deixava espais a partir de la zona de perill. Tot i això, en una de les poques arribades locals, un xut al travesser ha estat el primer i únic avís en un primer temps on els arlequinats s’han sabut mantenir molt sòlids al darrere sota la batuta d’Adri Collet sota pals. Poc abans de la mitja hora de joc, un xut d’Adri Cuevas, que a priori havia de morir mansament a les mans del porter local, s’ha convertit en el primer gol de la vesprada (0-1). Resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa, el Santfeliuenc ha fet un pas endavant tot buscant l’empat a un mentre que els d’Antonio Hidalgo, fidels al seu estil de joc, buscaven la sentència. Un segon gol que, tot i les nombroses ocasions, algunes d’elles a les botes del ‘pitxitxi’ Édgar, no ha arribat i al final s’ha pagat car. En una jugada aïllada, l’àrbitre de l’encontre ha assenyalat pena màxima. Collet, tot i demostrar la seva vàlua minuts després a la tanda de penals, no ha pogut evitar l’1 a 1. Amb més de 20 minuts per jugar-se, uns i altres han buscat el gol amb insistència però sense fortuna.

A la fatídica tanda de penals, tot i les dues bones intervencions d’Adri Collet, el Centre d’Esports ha caigut eliminat (6-5).

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top