Ciutat

L’Ajuntament oferirà servei matinal als centres cívics de Can Deu i Can Llong-Castellarnau

El Centre Cívic de Can Llong - Castellarnau / GOOGLE MAPS

L’alcaldessa accidental i responsable de Participació, Marta Morell, ha expressat la seva voluntat que els centres cívics de Can Deu i de Can Llong – Castellarnau, que actualment només obren a la tarda, ofereixin servei també als matins. La decisió, segons Morell, dependrà del pressupost de l’any 2020. Morell, durant una visita al centre cívic de la Concòrdia, ha assegurat que el govern vol donar resposta a aquesta necessitat perquè és una de les “més sol·licitades per la ciutadania”. De fet, més de 1.468 persones han fet ús d’aquests dos centres cívics entre l’1 i el 7 d’agost.

Aquest any obren les portes els centres cívics de Can Puiggener, de Ca n’Oriac, de Can Rull, de la Concòrdia, de la Creu de Barberà i, com a novetat, el de Sant Oleguer. Amb l’obertura d’aquests centres, es van comptabilitzar gairebé 6.000 usos de la gent gran; una dada lleugerament superior al de l’any anterior.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top