Ciutat

El PP prescindeix del seu local

El cartell de lloguer, al local del carrer d’Àngel Guimerà / D.S.

El PP de Sabadell ha prescindit del local que utilitzava en règim de lloguer a la primera planta del carrer d’Àngel Guimerà, 3, al Centre. El president de la secció local dels populars, Esteban Gesa, explica que els resultats dels comicis van precipitar la decisió, però fossin els que fossin ja “estava previst deixar-lo”. Quedar-se sense representació al ple municipal, on els populars només tenien Gesa de regidor, ha fet que el partit perdés tots els recursos que això suposava, tant econòmics com materials pel que fa a l’ús dels espais habilitats al consistori per als grups municipals.

Recursos propis

Ara el PP de Sabadell només disposa dels seus recursos propis, i el president de la secció local de la formació creu que les gestions que ha de fer les pot realitzar a altres llocs, prescindint d’un espai fix amb els costos que comporta. Fins ara els populars havien utilitzat el seu local com a espai de reunió de la direcció i de trobada amb la militància i la premsa. Tot i la discreció de l’aspecte exterior, la façana de l’edifici ha estat objecte, els anys que l’han ocupat els populars, d’actes vandàlics de protesta contra les polítiques de la formació conservadora.

La tasca d’Esteban Gesa se centra ara a recuperar el pols a un PP que a les municipals va perdre la meitat dels vots respecte al 2015, acabant enguany amb 2.813 vots (-2,82%). En aquest sentit, el president del PP de Sabadell assegura que “anem a totes amb més força que mai”. Per aquest motiu, està fent diferents trobades per aconseguir-ho i vol mantenir la seva presència pública a la ciutat.

Comentaris
To Top