Esports

Alberto Leira: “Vull que sigui el meu any”

Alberto Leira se suma a la colònia gallega de la plantilla /C. Díaz (Cedida)

L’últim fitxatge del mercat d’estiu del Centre d’Esports, el jove de 22 anys Alberto Leira, arriba carregat d’ambició. Després de fer la pretemporada amb l’Osca (Segona A) i patir una petita lesió en un dit del peu va ser cedit al seu nou filial, l’Ejea de los Caballeros. Però les seves sensacions no van ser bones. “La manera de jugar no s’adaptava a les meves característiques i vaig buscar una alternativa. El Sabadell és un club històric i suposa una gran oportunitat”, va subratllar.

Leira és un migcampista creatiu que ja té experiència a Segona B, a les files de la Gimnástica Segoviana i el Teruel, la passada temporada, sent rival del Sabadell. “És una temporada important i vull que sigui el meu any. Sóc un jugador ambiciós i he vingut amb l’objectiu de disputar molts minuts, tot el que pugui”. L’estil de joc d’Antonio Hidalgo i l’Estadi Creu Alta també el pot afavorir.

Alberto va néixer a Fene (A Corunya) i s’afegeix a la colònia gallega del Sabadell aquesta temporada. De fet, va explicar que “conec a Aarón i Aitor des de petits. No és el cas de Mackay, però el tracte és molt proper i espero adaptar-me molt de pressa. Estic amb moltes ganes de jugar”. Per culpa de la plaga de lesions que pateix l’equip arlequinat, és molt probable que Alberto Leira debuti a la convocatòria davant el València Mestalla aquest diumenge (19 h). D’altra banda, l’Hèrcules ha confirmat l’horari del partit de la 4a jornada al Rico Pérez: es jugarà diumenge 15 de setembre a les 19.30 hores.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top