Ciutat

Gesa ataca Farrés pel concert d’Obeses: “està molt marcat amb l’independentisme”

Gesa, ahir, atenent els mitjans / D.S.

[Per Albert Acín i Aleix Pujadas]

El president del PP de Sabadell, Esteban Gesa, denuncia la participació del grup Obeses a la Festa Major perquè, segons ell, forma part d’una sèrie de grups “molt marcats amb l’independentisme”. El popular va fer aquestes declaracions ahir en una trobada d’inici de curs amb la premsa, on també va reafirmar la seva voluntat de seguir treballant per la ciutat encara que sigui des de fora l’Ajuntament. “El PP continuarà encara que a molts no els faci gràcia”, avisa. Farà rodes de premsa constantment i té previst assistir als plens, a part de seguir en contacte amb la ciutat.

L’exregidor critica que una de les cançons d’Obeses “és el tòtem de l’1-O”, en referència a ‘Ens en sortirem‘, un homenatge al referèndum de la tardor del 2017. Gesa defensa que “no es pot permetre que els grups musicals i tot el que rodeja la Festa Major tingui un component polític”.

El popular es pregunta si el nou equip de govern va contractar Obeses o això ja estava previst per part de l’anterior executiu liderat per Maties Serracant. “No sé si l’hauran muntat ells o no hauran tingut temps, però es torna a veure a Sabadell que no és una Festa Major per a tots”, diu Gesa, que afegeix: “si ho ha fet [Marta Farrés], molt malament; si no ho ha fet que digui que s’ho ha trobat”.

Esteban Gesa: “Continuaré treballant per la ciutat”

Comentaris
To Top