ESPORTS

El Sabadell coneixerà el seu primer rival a la nova Copa Federació el 20 de setembre

El Castelló pot ser un dels rivals en el grup arlequinat / Ll. Franco

La nova Copa Federació de la RFEF es converteix aquesta temporada en una gran possibilitat per accedir a l’edició de la Copa del Rei de l’any vinent. Això sí, caldrà fer-ho molt bé. La Federació Espanyola de futbol ha donat a conèixer avui els detalls del nou format i les dates que culminaran el 5 de desembre amb la final. Els quatre semifinalistes tindran el passaport assegurat en el torneig de Copa del 2020.

Per arribar-hi caldrà superar tres eliminatòries. Els 32 equips que parteixen de la casella de sortida quedaran distribuits en 4 grups de 8 equips. Només els campions es classificaran per les semifinals. El Sabadell ha quedat enquadrat en el grup C amb Poblense, Castelló, Alcoià, Teruel, Muleño i els campions de la fase territorial catalana i valenciana que encara no es coneixen. Es farà servir un sistema d’eliminatòries directes a partit únic (en el camp que designi el sorteig) partint de quarts de final. Aquestes eliminatòries es disputaran durant el mes d’octubre, probablement els dimecres.

Els quatre campions jugaran les semifinals el novembre i el 5 de desembre la final. Divendres que ve (12 h) es coneixerà el primer rival del Sabadell en el seu camí per la Copa del Rei, gran objectiu de tots els participants en aquesta nova Copa Federació a més del premi econòmic. Ara, però, Antonio Hidalgo i els seus homes només pensen en la cita de diumenge (19.30 h) a la lliga davant l’Hèrcules en l’estadi Rico Pérez.

Comentaris
To Top