ESPORTS

La Federació Catalana de tir celebra la seva festa anual a Sabadell

Grup d'esportistes catalans premiats juntament amb els directius/ Lluís Franco

L’aposta per Sabadell demostra el potencial de la nostra ciutat en aquest esport. La Federació Catalana de tir va tornar a celebrar la seva festa anual d’entrega de premis de la passada temporada a les instal·lacions de l’Hotel Urpí. El Club de Tir Sabadell que presideix Ricard Martínez va exercir d’amfitrió d’un acte que va reunir unes 200 persones.

Sota l’organització de la Federació Catalana, cal destacar la presència del president de la Federació Espanyola de tir, Miguel Francés; el director de la UFEC, Jordi Sanz; el president de la Catalana, Joan Rodríguez i la seva junta directiva; el coronel José Antonio Manso; i el tinent coronel Pedro A. Pizarro. També han estat presents els presidents dels clubs de tir de Catalunya. Tots ells han participat en el lliurament de trofeus, reconeixements i diplomes als esportistes catalans més destacats del curs passat en un clima distès. El moment àlgid ha estat l’entrega d’una placa a la campiona d’Europa, dama júnior de plat fos olímpica, Mar Molina.

El president de l’entitat sabadellenca i membre de la junta de la Federació Catalana, Ricard Martínez, mostrava la seva satisfacció per l’elecció de Sabadell com a seu de la festa de la Federació Catalana “perquè significa com un vot de confiança a la nostra trajectòria i activitat”.

Comentaris
To Top