Ciutat

400 racions de paella per celebrar la festa de la Plana del Pintor

Èxit rotund. D’entre totes les activitats que celebraven la Festa Major de la Plana del Pintor, la paellada popular de diumenge, l’actuació de la nit flamenca a càrrec de Cristina Eslava i les havaneres van aclaparar tot el protagonisme del programa. En total, els organitzadors van elaborar una paella per a 400 persones i “es van acabar venent tots els tiquets”. Així ho explica Carlos González, membre de l’associació veïnal de la Plana del Pintor, que també posa en relleu la gran afició que va mostrar el barri per les havaneres. “En total, es van repartir 30 litres de rom cremat entre tots els assistents”, destaca González. L’oferta gastronòmica de la festa es va veure completada, també, per una gran sardinada popular. Aquesta també és una de les trobades que aplega més gent del barri.

Actuació de ball amb cavalls, celebrat al Parc del Nord / LLUÍS FRANCO

Les inclemències del temps no van poder aturar la festa. La bailaora Cristina Eslava va haver d’actuar dins la sala del centre cívic a causa de la pluja i va omplir el recinte “de gom a gom”.  I com ja és tradició, el flamenc també va ser present a la Festa Major d’aquest barri amb l’espectacle de ball amb cavalls, a càrrec de José Ruiz, el coro rociero de la Planada, l’exhibició de sevillanes i un espectacle de cançó espanyola.

Pel que fa a les novetats d’enguany, González destaca que van tenir “una molt bona acollida”. Es tracta de les curses de sacs i de cintes, un joc tradicional apte per a totes les edats que va captar l’atenció de grans i petits.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top