ESPORTS

Pere Weisz torna a guanyar l’Open Santi Vidal de tennis taula

Tercera consecutiva. El sabadellenc Pere Weisz es va tornar a coronar com a campió de l’Open Santi Vidal de veterans de tennis de taula. En la cita celebrada dissabte a Can Llong, i amb un cartell de luxe amb destacadíssims jugadors en l’àmbit català i estatal, el palista del Club Natació Sabadell va aixecar el trofeu per tercer any consecutiu. Weisz es va imposar en la final a Jordi Carceller (Girbau Vic TT) per 3 sets 1, Arcadi Martínez (Tortosa) en semifinals i Jaume Querol (Tortosa) als quarts de final. La tercera posició final va ser per a Roger Guarch (CTT L’Hospitalet).

Els dos finalistes, amb l’homenatjat Santi Vidal / CNS (cedida)

Santi Vidal, que el pròxim mes de maig farà 90 anys, és un històric jugador de tennis taula de la ciutat. Ara com a aficionat continua gaudint de la seva passió i va ser l’àrbitre una vegada més de la final del torneig que porta el seu nom. Un homenatge en vida que ja suma quatre edicions i que any rere any és tot un èxit. Vidal va ser, durant molts anys, a més de jugador, àrbitre de la màxima categoria.

D’altra banda el campió del ‘Tri Open’ (eliminatòries directes a 3 punts) va ser el jugador del TT Prat, Fèlix Julià, que amb la victòria es va endur a casa dos grans regals, gentilesa de Petit Travel i Montibello.

Comentaris
To Top