ESPORTS

El Club de Tennis Sabadell presenta un Open BBVA totalment consolidat

Representants del club, institucions i patrocinadors en la presentació del torneig / Ll. Franco

Tennis de qualitat a Sabadell. Diuen que quan una cosa funciona, millor no tocar res. Doncs això es podria aplicar a l’Open BBVA internacional ‘Ciutat de Sabadell’ que organitza el Club de Tennis Sabadell. Aquest any arriba a la seva 27a edició i està plenament consolidat com un dels tornejos amb més prestigi del calendari català, amb uns premis totals de 15 mil dòlars (2 mil pel campió individual). De totes maneres, el màxim al·licient continua essent la suma de punts per joves jugadors que volen pujar posicions en el rànquing mundial.

En la presentació oficial del torneig, el president de l’entitat, August Serra, va explicar que “una de les novetats d’aquest any és l’obligació d’inscriure tres jugadors júniors dins del Top-100 precisament per donar més oportunitats a tenistes joves amb possibilitats de progressar”. També es manté un control molt exhaustiu per evitar possibles apostes il·legals. Serra va agrair el patrocini de BBVA, Peugeot-Mavisa (que aprofitarà el torneig per presentar el seu nou model 208) i Ramar a més del suport de l’Ajuntament que va estar representat per la regidora d’Esports, Laura Reyes. “Cal felicitar el Club de Tennis Sabadell perquè ens representa aquests dies a la ciutat”. El president de la Federació Catalana, Jordi Tamayo, va donar valor a la “labor formativa de l’entitat i la possibilitat d’acostar el tennis internacional a casa nostra. El millor exponent és l’Oriol Roca, un jugador català en el primer lloc del rànquing del torneig”, va subratllar.

La fase prèvia s’inicia diumenge amb un total de 48 jugadors, 41 classificats per rànquing i 7 convidats (wild cards). De tots ells, 6 completaran el quadre final format per 32 jugadors. Ja n’hi han 19 directament classificats per rànquing, els 3 júniors i 4 wild cards. Dos dels convidats són els representants del Club de Tennis Sabadell, Gianluca Cervantes i Joan Bussoms. Els partits es disputaran entre les 10 i 19 hores. L’horari de tarda permet gaudir del campionat a aquells socis o simpatitzants que els és més difícil assistir als duels matinals o migdies. Les semifinals se celebraran el dissabte 5 d’octubre i la gran final el diumenge dia 6 a les 11.30 a la pista central. També es disputa el torneig de dobles, amb 16 parelles, i la final serà el divendres 4. S’estrena com a directora esportiva del torneig, la Yolanda Clemot, actual directora de l’Escola, substituint el mític Jordi Morral que s’ha jubilat.

Publicitat
Comentaris
To Top