Ciutat

Nani Valero (Crida): “No rebem informació per part del govern municipal”

/ D.S.

“És un govern de foto, molta comunicació i poca informació”. Amb aquesta contundència s’ha referit Nani Valero, portaveu de Crida per Sabadell, al govern de Marta Farrés. La regidora ha insistit en la manca de comunicació interna amb la resta de grups de l’oposició i, en contradicció amb el que garanteix l’alcaldessa, Valero assegura que van deixar els calaixos de l’Ajuntament “ple de projectes”.

Per a la Crida per Sabadell, les relacions amb el PSC han començat amb mal peu. La formació d’esquerres titlla de “preocupant” l’actuació de l’alcaldessa i els seus socis de govern per un motiu: la “manca evident d’informació” als grups de l’oposició, apunta Nani Valero. “Hem formulat moltes preguntes i hem rebut respostes buides o directament no han arribat. I ens n’hem acabat assabentant per la premsa”, exposa.

D’altra banda, consideren que el pacte entre el PSC i Podem no és una coalició, sinó “l’absorció” de Marta Morell. Valero afirma que “s’han dedicat a fer-se fotos inaugurant projectes del govern de transformació”. La formació de Maties Serracant demana a l’equip de govern un seguiment dels serveis públics externalitzats –com la gestió de residus– i vetllar pel seu bon funcionament. “La ciutat evidentment no està més neta i no pot ser que no rebem informació”, apunta la regidora Anna Lara.

Un govern que “ven fum”

Les crítiques també han estat donades per la insistència en el Quart Cinturó. “El govern, que ven fum i viu de titulars, ara està intentant recuperar projectes ja enterrats” ha criticat el líder de la formació, Maties Serracant i ha posat en relleu el “cinisme” de Farrés, que era una de les presents a la manifestació de ‘Fridays for Future contra el canvi climàtic, on es clamava en contra del Quart Cinturó.

“Tots sabem les necessitats viàries de la comarca i no tenen res a veure amb aquesta infraestructura”, afegeix, “és un nyap”, sentencia, i ha titllat el projecte d’anacrònic. “Esperem una rectificació”, deia. D’altra banda, lamenta que l’alcaldessa asseguri que els socialistes han desencallat el projecte del Portal del Sud. “Cal tenir molta barra”, diu.

Condemna ferma

Respecte a la detenció de quatre membres del CDR d’ahir, els regidors de la Crida per Sabadell ha aprofitat per condemnar les detencions i assenyala el “desenteniment” de l’alcaldessa “de tots”, han etzibat els membres del grup polític, en to irònic. “Farrés va estar absent. L’alcalde Farrés hauria estat al costat dels drets fonamentals, ahir violats”, aporta.

“Ens hem llevat amb helicòpters sobrevolant i no ens arriba cap tipus d’informació”, ha denunciat Nani Valero, que considera que els fets ocorreguts ahir “ens van transportar al setembre del 2017”. La portaveu considera que l’Estat “ha engegat una nova onada repressiva davant l’eminència de la sentència de l’1-O i les eleccions a les corts espanyoles”.

Comentaris
To Top