Ciutat

S'incendia un camió que transportava matèries perilloses a la C-16

Deu dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen per apagar les flames, prop de Terrassa

Imatge del camió incendiat el 24 de setembre de 2019 a la C-16 / ACN

Protecció Civil ha activat aquest dimarts el pla Transcat per l'incendi d'un camió cisterna que transportava matèries perilloses a la C-16, a l'alçada de Terrassa. Deu dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen per apagar les flames del camió que transportava benzina i gas. L'incendi ha obligat a tallar la C-16 en els dos sentits i un carril de la C-58 a Terrassa en sentit nord. La columna de fum negre és molt visible a la zona. Protecció Civil informa, però, que no suposa un perill per a la població i que no hi ha cap notícia de cap ferit.

Publicitat

Per precaució i donada la radiació derivada d'aquesta actuació, la Generalitat ha tallat la circulació de trens. Ferrocarrils de la Generalitat ha confirmat el tall de circulació entre les estacions de Terrassa Rambla i Les Fonts, i han habilitat un servei alternatiu.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top