Empat del Grups Arrahona i derrota per als Amics del Pou

Álex Martínez en una foto d'arxiu / Ó. ESPINOSA

Estrena agredolça. Els representants sabadellencs a la Tercera Divisió de futbol sala no van tenir el debut esperat. D’una banda, el Grups Arrahona, que rebia l’Arrels en la primera jornada després d’una pretemporada força irregular, va firmar les taules amb el conjunt de Santa Coloma (2-2). Els d’Isma Quirós van anar de més a menys després que Àlex Martínez i Àlex Cala situessin el 2 a 0 a l’electrònic amb vuit minuts elèctrics dels arrahonistes.

Malauradament, però, el guió del partit va canviar radicalment i l’expulsió del golejador Martínez va ser el preludi del que acabaria succeint: gol colomenc per escurçar la diferència en el marcador (2-1), resultat amb el qual s’arribaria al descans. Després del pas pels vestidors, una caiguda a dins l’àrea no xiulada per l’àrbitre va afegir tensió a un duel que feia intuir que s’acabaria decidint per petits detalls. I així va ser. Quan faltaven quatre minuts per a la conclusió, l’atreviment del tècnic rival, Santi Herrera, va ser decisiu amb l’empat del golejador Adrià Serra. Encara, però, el Grups Arrahona hauria pogut endur-se els tres punts si la rematada d’Àlex Lacambra no hagués topat amb la intervenció del porter rival.

Derrota per la mínima

D’altra banda, el recentment ascendit Amics del Pou-Nou Escorial va caure per la mínima davant l’Arenys de Munt (2-3), un dels candidats al play-off d’ascens. I això que els de Paco Arjona es van avançar amb un gol matiner de Carlos García. Una alegria que va durar pocs minuts, els que van trigar els visitants per capgirar el marcador abans d’arribar al descans (1-2).

En el segon temps, tot i el gol d’Adrián Porras, l’Arenys de Munt va tornar a superar Carlos Sánchez per situar el 2 a 3 definitiu.