ESPORTS

El Sabadell només vol centrar-se en el partit i deixar de banda l’estat del camp

El jove Aarón Rey és baixa per problemes musculars /Ll. Franco

Es jugarà. Després d’una setmana de despropòsits i contradiccions sobre l’estat del terreny de joc de Los Arcos, un informe de la Federació Valenciana a la seva homònima espanyola ha donat llum verda a la disputa del partit aquest diumenge (18 h). El Sabadell defensarà per primera vegada en molts anys una posició de play-off davant un Orihuela amb moral després de la seva victòria al Rico Pérez.

Un duel que ha vingut marcat per la situació de la malmesa gespa de Los Arcos després dels aiguats patits en la zona de la Vega Baixa. Mentre un informe de l’Ajuntament desaconsellava utilitzar el terreny de joc aquest diumenge, els jugadors de l’Orihuela entrenaven divendres i ho faran també aquest dissabte, 24 hores abans del partit. Una zona de la graderia, amb esquerdes importants, ha quedat tancada i els equips hauran d’utilitzar una porta diferent de l’habitual per accedir als vestidors.

Antonio Hidalgo no es va mossegar la llengua i abans d’afrontar el viatge més llarg de la temporada va deixar clar la seva postura: “La situació era molt difícil per tot el que ha passat, però crec que el partit s’hauria d’haver suspès i buscar una alternativa més endavant. Però la Federació Espanyola té unes normes i les hem d’acatar. Risc de lesions? Sabem que el camp estarà malament, però per a tots dos equips. Hem d’adaptar-nos. No podem buscar excuses de coses que no podem controlar. Hem de sortir concentrats com si fos un partit més i davant tindrem un rival molt difícil, amb jugadors molt bons amb pilota”.

Sobre la situació de play-off en què es troba el seu equip, el tècnic admet que “la primera sensació, quan ho vam aconseguir, és que havia passat massa temps. Però no podem oblidar qui som i d’on venim mai. Nosaltres sortirem a competir al màxim i intentar sumar els tres punts”.

Dues baixes més

Aarón Rey i Fernando Leira s’han sumat al capítol de baixes amb problemes musculars. Pateixen lleus ruptures fibrilars en el soli i el bessó respectivament. Això deixa només 16 jugadors de la primera plantilla disponibles perquè el debut de Boris Garrós sembla precipitat. En l’onze inicial, Lanzarote podria estrenar-se com a titular en lloc d’Aarón, però Hidalgo manté la incògnita. El partit serà dirigit pel col·legiat aragonès Alberto Lou Ballano, de 27 anys, en la seva quarta temporada a Segona B.

Comentaris
To Top