Ciutat

El cadàver de Can Llong podria ser un home desaparegut fa un mes

El cos trobat sense vida en una zona boscosa ahir diumenge entre Can Llong i la Roureda era un veí de 74 anys

La zona on es va trobar el cadàver / GOOGLE MAPS

El cos trobat sense vida en una zona boscosa ahir diumenge entre Can Llong i la Roureda podria ser Antonio Sanmartín, desaparegut des de fa un mes, segons expliquen fonts properes a la família a aquest diari. Sanmartín tenia 74 anys, era veí del barri de la Roureda i l’última vegada que se’l va veure amb vida va ser a la Plana del Pintor la tarda del divendres 6 de setembre.

Els Mossos d’Esquadra no confirmen ara per ara que es tracti de l’home desaparegut i asseguren que estan a l’espera dels resultats de la necroressenya, una prova que consisteix a extreure els trets particulars –facials, físics– de la persona per destriar-ne la identitat. Aquesta forma d’identificació encara pot demorar-se uns dies. Mentrestant, però, la seva família sí que considera que es tracta de Sanmartín.

El cadàver va ser localitzat ahir poc abans de les 18 h en un espai de la plaça Granollers amb carrer de Praga, segons informen fonts policials, just darrere de l’escola de Can Llong, a prop d’un dels túnels del tren de Rodalies de Catalunya. L’avançat estat de descomposició en què es trobava el cos de l’home ha impedit poder determinar, a priori, les causes de la mort i descartar l’existència de signes violents, unes valoracions que hauran d’esperar l’autòpsia.

Busquen un veí de la Roureda que es va perdre divendres a la Plana del Pintor

Un mes desaparegut

Sanmartín feia un mes que havia desaparegut. El divendres 6 de setembre va sortir a fer un passeig mentre la seva dona feia la migdiada. Després d’una estona adormida, la dona es va llevar i va veure que el seu marit, que patia una malaltia crònica, no estava a casa. Des del primer moment, la família es va posar a buscar-lo i va donar l’avís als Mossos d’Esquadra.

Familiars i amics s’han mobilitzat durant el darrer mes per trobar-lo, repartint cartells pels barris sabadellencs i municipis propers a la ciutat. Els agents de la policia autonòmica també seguien la seva pista, però fins ara no l’havien trobat. Ahir, a les 17.44 h, uns veïns van avisar que havien trobat un cadàver. La roba, una camisa de color granat i un pantaló de xandall, han sigut suficients per constatar el desenllaç.

Comentaris
To Top