ESPORTS

Hidalgo: “A veure com es lleven alguns jugadors per decidir la convocatòria definitiva”

Néstor no va jugar la Copa Federació i serà un fix a l'onze /Ll. Franco

Amb aquest toc irònic ha respost Antonio Hidalgo en la prèvia de tornar a la lliga al Municipal de Llagostera després d’una setmana atípica. El tècnic arlequinat no ha amagat la seva indignació per tot el que ha passat amb l’esperpèntica eliminatòria de la Copa Federació, però ara vol passar pàgina i abocar tota l’energia en el campionat de Segona B. De totes maneres, el duel de dimecres va deixar un peatge i els dubtes es mantindran fins a última hora -de fet han estat convocats 20 futbolistes- en alguns casos. Per exemple, l’estat físic de Boris Garrós, qui va patir una sobrecàrrega als isquiotibials i no és segura la seva participació aquest dissabte (18 hores) davant la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava. Els 18 definitius no es decidiran fins minuts abans de fer el primer desplaçament de la temporada a Catalunya.

En contrapartida, Hidalgo sap que tindrà a disposició Edgar Hernández. La seva expulsió de dimecres passat s’ha resolt amb un únic partit de sanció que hauria de complir en la mateixa competició. Per tant, el gavanenc podria tornar a la titularitat si el tècnic prefereix jugar amb un 9 de referència. També podria ser novetat el jove Aarón Rey, recuperat dels seus problemes musculars, igual que Alberto Leira que ja va jugar contra el Jove Español. Els que tenen plaça assegurada en l’onze són els que no van viatjar a terres alacantines.

Antonio Hidalgo ha reconegut que “no ha estat la millor setmana per preparar un partit, però els jugadors són uns grans professionals i estic segur que competiran al màxim davant un rival que es troba en un bon moment i es deixa la vida al camp”. Augura un duel “molt dur i difícil” en un camp de petites dimensiones que requereix “una concentració absoluta perquè passen moltes coses i molt de pressa”.

Després de guanyar a Bunyol i Rico Pérez i empatar a Oriola, el Sabadell vol mantenir, ara a Catalunya, la seva bona dinàmica a domicili. Per això tindrà el suport d’un gran nombre de seguidors sabadellencs que es desplaçaran aquest dissabte al Municipal de Llagostera on el conjunt arlequinat, amb Seligrat a la banqueta, es va imposar en l’última visita per 0-2. També va puntuar en els altres dos antecedents, jugats a Palamós, amb una victòria a Segona A (0-1, gol de Collantes) i un empat a Segona B (1-1, gol de Paris Adot). El partit serà dirigit pel col·legiat valencià Carlos Alberto Carbonell.

Comentaris
To Top