El Sabadell perd el lideratge, però acaba la jornada a ‘play-off’

El CE Sabadell acaba la jornada en quarta posició

L'afició va ser protagonista en la victòria al Municipal de Llagostera/ Lluís Franco

Acabada la vuitena jornada aquest diumenge, el Sabadell, com era previsible, no ha pogut mantenir el lideratge que havia aconseguit provisionalment dissabte amb la seva treballada victòria a Llagostera, però acaba en zona de play-off. Una posició que, de fet, s’ha consumat a última hora gràcies a l’ensopegada del Castelló davant l’Ejea (1-1).

Les victòries anteriors de l’Andorra (2-1 contra l’Hèrcules), Lleida (2-0 davant l’AE Prat) i Vila-real B (1-2 a Cornellà) deixa un triple empat al capdavant de la taula a 17 punts entre Andorra, Vila-real B i Lleida. La quarta posició ha estat durant molts minuts en poder del Castelló -anava guanyant 1-0-, però un penal en l’últim sospir del temps afegit ha permès l’Ejea igualar i deixar amb un pam de nassos als 13 mil espectadors del Nuevo Castàlia. La pressió ambiental no sempre és decisiva. Ara el Sabadell és quart en solitari amb 15 punts i el Castelló comparteix la cinquena plaça amb el Barcelona B amb 14. Sis equips separats per dos punts.

Una merescuda recompensa, doncs, pel gran treball del conjunt d’Antonio Hidalgo que s’ha convertit en el millor visitant del grup empatat amb el Vila-real B. Els arlequinats han sumat 11 punts a domicili, una dada espectacular si ho comparem amb la desastrosa estadística de la temporada anterior. Ara caldrà afinar una mica més a la Creu Alta per consolidar-se en la zona de privilegi. El pròxim visitant serà l’Espanyol B en una jornada dedicada al soci, que podrà gaudir de dues invitacions gratuïtes de la seva zona. Tot plegat en una jornada que podria ser favorable tenint en compte que es juga un Vila-real B-Lleida. L’Andorra visita a l’Oriola -es jugarà al camp del Crevillent- i el Barça B juga a Llagostera.

De moment, impera la cautela perquè encara no s’ha complert ni un quart de campionat, però els números d’aquest Sabadell a la jornada 8 són de play-off. La solidesa és la base d’un equip que treu profit de les seves poques ocasions. Al Municipal de Llagostera l’únic xut entre pals, tot i dominar i tenir la possessió, va acabar a la xarxa amb el magistral llançament d’un Edgar Hernández que s’ha reeixit aquesta temporada. Ja suma dos gols decisius a pilota parada. També l’afició li va reconèixer després dels complicats moments que va patir l’any passat.