Publicitat
Vallès

Detinguts, gràcies a un embús de trànsit, dos homes que transportaven 500 quilos d’haixix

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el passat 4 d’octubre dos homes de nacionalitat francesa, de 20 i 21 anys, que transportaven 500 quilos d’haixix al cotxe. Els sospitosos van ser descoberts quan una patrulla de policies va detectar la càrrega il·legal a través del vidre posterior del vehicle, durant un embús a l’AP-7, a l’alçada de la localitat vallesana de Bellaterra.

Els agents van observar el que semblaven tres fardells de roba amb un cordatge de color verd, que segons l’experiència policial podrien contenir droga. En comprovar mitjançant dades de la matrícula que els homes s’havien saltat un control policial a la demarcació de Castelló, els mossos van decidir fer seguiment del cotxe –de matrícula francesa– fins a trobar el moment adequat per detenir-lo.

Paquets de haixix interceptats per la policia / MOSSOS D’ESQUADRA (CEDIDA)

Durant el trajecte, el turisme va fer nombroses maniobres destinades a detectar i evitar qualsevol eventual control policial, segons expliquen fonts dels Mossos d’Esquadra. Després de circular per l’autopista AP-7 i la carretera N-II en direcció a França, el vehicle es va aturar en una gasolinera de la localitat de la Jonquera (Girona) on els agents van decidir, finalment, interceptar-lo.

L’operació es va saldar amb dos detinguts que van ser posats a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, acusats d’un delicte contra la salut pública. El jutge va decretar l’ingrés a presó per l’arrestat que conduïa el cotxe on es transportava la droga i la llibertat amb càrrecs per al segon, que conduïa un vehicle llançadora. Es van comissar prop de 500 quilos d’haixix en dos vehicles, a més de documentació i diversos telèfons mòbils.

Comentaris
To Top