Doble triomf del voleibol del Club Natació en el seu primer desplaçament

L'equip masculí va aconseguir la seva segona victòria a Sóller /CNS (cedida)

Els sèniors del Club Natació Sabadell van obtenir una doble victòria en el seu primer desplaçament de la temporada. Les noies volien redreçar el rumb a terres lleidatanes davant el Cecell després de la derrota inicial soferta a casa. I així va ser. Des del principi l’equip va posar fil a l’agulla i es va emportar un primer set molt treballat (21-25) i en què les rivals van lluitar fins al final. Les dues mànigues següents, bessones en tanteig (15-25), van ser més plàcides i van servir per tancar el partit i sumar els tres primers punts al caseller.

D’altra banda, diumenge, l’equip masculí va volar cap a Mallorca per enfrontar-se al CVS Tren de Sóller. Va ser un partit dur davant d’un equip nou a la categoria però molt consistent. El primer cop el van donar els nadadors enduent-se el primer set (18-25), fet que posava les coses de cara. En el segon parcial, però, la truita girava 180 graus i els illencs igualaven el marcador amb idèntic parcial. Tocava desempatar i els punts queien d’una banda i l’altra fins a arribar a un final de set molt ajustat que, afortunadament es decantava del bàndol visitant (21-25).

Faltava la cirereta per culminar un cap de setmana rodó pels equips de 1a Nacional i, amb un ajustadíssim tanteig de 23-25, els nois de blau van sentenciar un partit que els donava la segona victòria de la lliga i els consolida a la part alta de la classificació. Destacar el debut de la darrera incorporació al conjunt, Yani Hernández, un fort atacant que sumarà punts al sarró del Club.