ESPORTS

Sabadell i Mercantil s’enfrontaran en el derbi amb dinàmiques oposades

Dura ensopegada del Mercantil davant el Sant Andreu /Lluís Franco

Cara i creu en la Lliga Nacional juvenil a una setmana del gran derbi sabadellenc. De fet, Sabadell i Mercantil l’afrontaran amb dinàmiques de resultats oposades. El conjunt arlequinat va consolidar la seva posició de privilegi -és el primer equip classificat no filial- amb una treballada victòria al camp del cuer Vila-seca (1-2). Amb la baixa de David Astals, convocat amb el primer equip a Llagostera, l’equip de Miki Lladó va trobar una forta resistència per part del conjunt tarragoní. El triomf no va arribar fins al tram final del partit gràcies a un gol d’Alberto Salamanca. Abans el Vila-seca havia igualat el gol inicial d’Àlex i Sergi Altimira va malbaratar un penal.

Per la seva part, el Mercantil de Carlos López va patir una forta ensopegada a casa davant el Sant Andreu. El domini local no es va traduir en el marcador i en canvi, els andreuencs, van ser molt més efectius. El gol de Marc Ruano en el minut 64 que escurçava diferències i donava esperances es va veure estroncat per l’expulsió immediata de Jose Soto. Amb espais, el conjunt visitant va aprofitar per sentenciar amb l’1-3 definitiu, deixant al Mercantil en una situació delicada.

De fet, el derbi del pròxim dissabte (17 h) al Poliesportiu Olímpia es presenta teòricament desigual si mirem la classificació. Ara mateix hi ha una diferència de 8 punts entre ambdós equips: el Sabadell en suma 14 i el Mercantil només 6. De totes maneres, els derbis sempre tenen un condicionant emocional diferent i sobre la gespa es retallen les possibles desigualtats. Un duel amb força al·licients.

Comentaris
To Top