Diners

Moventia inaugura la nova seu corporativa a Sant Cugat

Les oficines de Moventia a Sant Cugat
Les oficines de Moventia a Sant Cugat / CEDIDA

Millores a la feina. El dijous passat, Moventia va inaugurar a Sant Cugat la nova seu corporativa. El canvi de seu té com a eixos principals les persones i la sostenibilitat, dos dels pilars estratègics de la política de Responsabilitat Social Corporativa de la companyia.

Entre els canvis més destacats hi ha una nova metodologia de treball, en què els professionals, a partir d’ara, passaran d’estar separats per departaments a ocupar una zona comuna, sense barreres físiques ni lloc fix assignat. Paral·lelament, i en línia amb l’aposta ferma de Moventia per al respecte del medi ambient, la nova seu és eficient energèticament.

Comentaris
To Top