ESPORTS

El Sabadell vol traslladar la seva ratxa forana a la Creu Alta

Els seguidors sabadellencs, desplaçats a Llagostera / Ll. Franco

Excels a domicili i amb problemes a casa. Aquesta és l’actual radiografia d’un Sabadell que necessita millorar les seves prestacions com a local per consolidar-se en la zona de privilegi. Fins ara, ha cedit dos empats i una derrota davant l’afició, un balanç compensat amb els 10 punts que el converteixen en el millor visitant juntament amb el Vila-real B. El vestidor arlequinat és conscient que “per estar a dalt necessitem fer-nos forts a la Creu Alta”, subratlla Adri Cuevas, un dels jugadors claus en aquest gran inici de temporada.

El de Xerès de la Frontera creu que la seva millor versió ha coincidit amb “el bon rendiment col·lectiu. Això dona més confiança a tots els jugadors”. També veu fonamental creure en el sistema d’Antonio Hidalgo. “Ens agrada tenir la pilota i cada vegada tenim més interioritzat el sistema de joc”. Però està convençut que hi ha marge de millora. “Sabem que hem de fer més mal i crear més ocasions”, assegura Adri Cuevas.

Després d’estrenar el tram de rivals catalans amb la victòria a Llagostera, diumenge (17.30 hores) arriba l’Espanyol B a la Creu Alta, un duel catalogat com a ‘Partit del Soci’. Cada abonat podrà retirar dues entrades gratuïtes de la seva zona a les oficines del club amb l’objectiu d’aconseguir el millor ambient de la temporada a l’Estadi.

Se suma a l’aturada

En un comunicat oficial, el Centre d’Esports s’adhereix a l’aturada general convocada a Catalunya aquest divendres. El club també expressa el seu “compromís amb la democràcia, la llibertat d’expressió i aposta pel diàleg i la no-violència per resoldre la situació que viu Catalunya”. Per aquest motiu, l’oficina d’Atenció al soci romandrà tancada el divendres i els socis que vulguin retirar les seves invitacions ho podran fer dissabte en l’horari habitual o el mateix diumenge a la taquilla d’acreditacions de la zona de tribuna a l’Estadi.

Comentaris
To Top