DS MOTOR

‘Crossover’ amb personalitat

El nou JUKE destaca pel seu aspecte atlètic
El nou JUKE destaca pel seu aspecte atlètic / CEDIDA

Reinvenció. Gairebé una dècada després de crear tendència en el segment dels crossovers compactes gràcies a la seva personalitat única i divertida, la nova generació del Nissan JUKE arriba per reinventar de nou aquest segment. La nova generació s’ha creat per atreure els conductors europeus amb un disseny atlètic, amb les noves tecnologies ProPILOT i el sistema NissanConnect, i la seva practicitat en els segments dels crossovers. Respecte al disseny exterior, destaca el sostre d’estil cupè i la nova forma de Y que complementa la graella V-Motion de Nissan, juntament amb els característics fars davanters circulars. El nou nivell d’acabats N-Design ofereix un nou nivell de personalització i garanteix que els clients puguin adaptar el JUKE als seus gustos.

La transformació també ha arribat a l’interior del vehicle. S’ha guanyat més espai per als passatgers i per al maleter.

Mobilitat intel·ligent

L’avançada tecnologia ProPILOT de Nissan, que ofereix direcció, acceleració i frenada assistides electrònicament, s’estrena en el JUKE. Dissenyat per circular per un sol carril en autopista, el nou sistema facilita els desplaçaments llargs i el trànsit dens.

Tanmateix, el ventall de possibilitats no s’acaba aquí: sistema anticol·lisió frontal intel·ligent amb detecció de vianants i ciclistes, reconeixement de senyals de trànsit, control intel·ligent de canvi de carril, són algunes de les diverses millores que incorpora el paquet de tecnologies.

Rendiment àgil

El JUKE es propulsa gràcies a un eficient motor de gasolina DIG-T turboalimentat d’1,0 litres i tres cilindres amb 117 CV de potència. Aquest nou model està disponible amb una transmissió manual de 6 velocitats o transmissió de 7 velocitats, doble embragatge (DCT) i canvi per lleves, a més de selector de manera de conducció (eco, normal o esportiu).

Comentaris
To Top