ESPORTS

Malestar entre els seguidors arlequinats pel preu de les entrades del Barça B-Sabadell

Els jugadors arlequinats esperen comptar amb el suport de l'afició /Ll. Franco

El presumible desembarcament de seguidors sabadellencs diumenge que ve en l’estrena arlequinada de l’estadi Johan Cruyff ha patit un contratemps: el preu de les entrades. El FC Barcelona ha decidit establir 15 euros la general i 17 la tribuna pel públic, una decisió que ha provocat notable malestar entre els aficionats del Centre d’Esports. Així ho han fet saber a través de les xarxes socials, recordant que el preu habitual d’aquesta temporada en el partit del filial blaugrana a casa era de 9 euros. És a dir, s’ha produït un augment considerable de 6 euros.

Tot el contrari de què va fer la Unió Esportiva Llagostera fa dues setmanes, quan va facilitar l’accés al Municipal gironí amb una rebaixa de preus fins als 10 euros la general. Una mesura que va propiciar una gran assistència de seguidors i, de retruc, una notable recaptació pel club que presideix Isabel Tarragó.

Històricament el Sabadell sempre va rebre un gran suport en les seves visites al Mini Estadi per enfrontar-se al filial blaugrana. Només cal recordar la marea arlequinada de la temporada 85/86 quan s’estava a prop de l’ascens a Primera Divisió o el partit de la temporada 2011/12 en el retorn a Segona A, recordat pel golàs de Juvenal. Ara el Mini ja és història i veurem quina és la resposta de l’afició arlequinada en el primer duel en el nou escenari Johan Cruyff. El bon moment de l’equip d’Antonio Hidalgo faria pensar en una gran presència, però els 15 euros poden pesar negativament. Diumenge sortirem de dubtes.

Presentació i Marquillas

D’altra banda, el Centre d’Esports ha anunciat que el juvenil Gerard Marquillas s’incorpora definitivament a la dinàmica d’entrenaments del primer equip. De fet, va ser un dels jugadors que va ser titular en el recent partit de Copa Federació contra el Jove Español. És una de les promeses més fermes del futbol base arlequinat que el divendres 1 de novembre (festivitat de Tots Sants) celebrarà l’acte de la presentació oficial juntament amb la plantilla del primer equip.

Comentaris
To Top