La falta d’encert condemna el Grups Arrahona davant el Canet de Mar

El Grups Arrahona és l’únic equip dels dos grups de Tercera Divisió que encara no coneix la derrota després de cinc jornades disputades / LL. F.

Infortuni. El Grups Arrahona no va poder passar de l’empat davant el Canet de Mar (4-4). Un nouvingut a la categoria que va tenir contra les cordes els d’Isma Quirós durant la segona meitat i que hauria pogut fer saltar la banca. I això que els arrahonistes van oferir la seva millor versió en un bon primer temps amb un únic però: la falta d’encert va mantenir amb vida un conjunt maresmenc superat pels sabadellencs (2-2). A la segona meitat, en el minut 27, el gol de Martí Filella tornava a donar la iniciativa als de Quirós. La intensitat dels de Marcos Angulo va acabar donant els seus fruits (3-4). A quatre minuts per a la conclusió, Aitor Rodríguez va poder salvar un bon punt. Qui continua en un bon estat de forma és l’Amics del Pou-Nou Escorial, que va encadenar la segona victòria consecutiva. Els de Paco Arjona van golejar per 5 a 2 el Cover Premià, penúltim classificat. Sis de sis que catapulten l’equip dels Merinals a la cinquena posició amb nou punts.

El Bisontes, rival de l’Escola Pia

D’altra banda, l’Escola Pia ja coneix el rival a la segona fase de la Copa del Rei. Els jugadors de Pedro Donoso s’enfrontaran –eliminatòria a un partit– al Bisontes de Castelló, equip de la Segona Divisió, que visitarà el pavelló del carrer de Garcilaso el pròxim 12 de novembre (21 h). Entre els jugadors de la plantilla castellonenca destaca Andrés Montero, exjugador del CCR Castelldefels i vell conegut de la parròquia escolàpia.