Ciutat

L’Ajuntament seguirà personat com a acusació particular en el cas Mercuri

Sabadell segueix personat en el procediment en sis peces

Bustos, en una visita als jutjats de Sabadell / LLUÍS FRANCO

El canvi de govern a Sabadell del passat maig no altera la posició del Govern en relació amb el cas Mercuri. L’Ajuntament seguirà personat com a acusació particular en el macrocas judicial, després que l’executiu hagi decidit prolongar el contracte amb el bufet d’advocats Entrena Abogados SCP. La decisió de l’executiu s’extreu d’un tràmit de la Junta de Govern del passat 7 d’octubre, en què –segons fonts municipals– es va decidir perllongar les partides pressupostàries pel servei jurídic extern.

El ple municipal va aprovar la personació en el cas l’any 2014, durant el mandat del socialista Joan Carles Sànchez, successor de Manuel Bustos. Posteriorment, el primer govern quadripartit ho va fer efectiu personant-se en les 22 peces judicials del macrocas.

Ara, l’Ajuntament segueix personat en el procediment en sis peces: la 18 –irregularitats en obres–, la 21 –falsificació de factura per l’IAE–, la 28 –irregularitats en l’adjudicació del contracte d’escombraries a Smatsa–, la 34 –sobresous a Cassa–, la 35 –alteracions en certificacions d’obres–, i la 36 –abocaments il·legals a la finca de Can Xupa–. Totes es troben en fase d’instrucció i pendents d’obertura del judici oral.

La declaració de Farrés pel cas Mercuri, suspesa per les altes temperatures als jutjats

Comentaris
To Top