Oci i cultura

Així sona 'Mi mejor despedida', el nou tema de Manel Navarro

Manel Navarro, en un fragment del seu nou 'single' 'Mi mejor despedida' / YOUTUBE

El representant d’Espanya –i també sabadellenc– al festival Eurovisión 2017 torna a aparèixer al panorama musical del país amb el seu nou projecte, irònicament titulat Mi mejor despedida. La seva aparició arriba gairebé dos anys després del seu últim llançament, Voulez-vous Danser? es pot gaudir des de la mitjanit d'aquest divendres 25 d'octubre. Mi mejor despedida explica el final d’una història d’amor: “Parla del retrobament de la parella a una altra vida”, explica, en declaracions al D.S., Manel Navarro. El protagonista de la cançó, doncs, “regala el seu millor comiat a l’amant”.

El gènere musical del tema és una balada a la qual s’ha afegit la veu d’un dels artistes més reconeguts al món musical: Funambulista. “En Diego [compositor de Funambulista] es va sumar al projecte sense pensar-ho quan va escoltar la cançó”, exposa l’artista. “És un somni que algú del seu talent i trajectòria estigui amb mi, l’admiro moltíssim”, apunta.

Publicitat

Aquest dijous, a Madrid, on viu Manel Navarro, el cantant va oferir en viu alguns dels temes del seu nou projecte en el qual fa més de dos anys que treballa.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top