ESPORTS

El Club Tennis Sabadell femení lluitarà per evitar el descens

Les components del conjunt sabadellenc no van poder segellar la permanència / CTS (Cedida)

Ocasió malbaratada. L’equip sènior absolut femení del Club de Tennis Sabadell no ha pogut segellar la permanència en la màxima categoria estatal després de perdre de manera increïble l’eliminatòria davant l’Stadium Casablanca de Saragossa en el Campionat d’Espanya que se celebra a les instal·lacions del RC Polo de Barcelona. Como era previsible, el conjunt sabadellenc va caure inicialment contra el cap de sèrie número 1 del torneig, el CT Barcino.

L’enfrontament amb l’Stadium era clau per assegurar la continuïtat a la Primera Categoria de manera directa. L’igualtat seria la tònica en els partits individuals que es van tencar amb taules (2-2). Corinna Dentoni i Maria José Luque van sumar els dos punts. Tot quedava per decidir en el duel de dobles (amb el tàndem Alba Carrillo-Corinna Dentoni) El C.T. Sabadell el va encarrilar molt bé amb un ajustat 7-6 en el primer set i en el segon es va arribar a avançar amb un 5-0. Però no va haver-hi manera de tancar l’eliminatòria i el conjunt aragonés va remuntar de manera increïble fins imposar-se per 6-7.

El tercer punt s’havia de dilucidar en l’anomenat ‘supertiebreak’. També l’equip sabadellenc ho va tenir de cara per solucionar el partit. De fet, va gaudir de sis pilotes de partit. Totes malbaratades. Això va propiciar un final d’infart i la balança es va decantar del costat aragonès per 10 a 12. Això obliga ara al C.T. Sabadell a disputar aquest dissabte (a partir de les 10 hores) un partit dramàtic per evitar el descens contra el RCT Saragossa. La victòria li donaria accès al ‘play-off’ de permanència contra el segon classificat de Segona Categoria. Una situació límit.

Comentaris
To Top