Ciutat

L’Ajuntament invertirà 1,2 milions a rehabilitar edificis

El rehabilitaran 44 blocs d'edificis / AJUNTAMENT DE SABADELL

L’Ajuntament els destinarà a 44 blocs i afectarà mig miler d’habitatges

El rehabilitaran 44 blocs d'edificis / AJUNTAMENT DE SABADELL

L’Ajuntament de Sabadell ha aprovat atorgar 1,2 milions d’euros per rehabilitar 44 edificis de la ciutat, on s’ubiquen 516 habitatges. Es tracta d’una aportació econòmica que complementarà els que preveu la Generalitat per a edificis d’ús residencial.

El Consell d’Administració d’Habitatges Municipals de Sabadell (Vimusa) ha aprovat l’atorgament, després que a l’abril el ple municipal va aprovar una subvenció directa de l’Ajuntament a l’ens. L’objectiu era afavorir la conservació estructural i les instal·lacions dels edificis per mitjà de la rehabilitació.

Ara Vimusa, entitat gestora dels ajuts, ha donat llum verda a les sol·licituds presentades a la convocatòria, una mesura que s’emmarca en les accions previstes pel Pla Local d’Habitatge 2019-2024, que en l’apartat de diagnosi determina que els habitatges a la ciutat tenen una antiguitat mitjana de 40 anys i que en un 7% dels casos es troben en estat molt deficitari. Entre les accions del pla hi ha, de forma prioritària, la concessió d’ajuts a la rehabilitació fins a incidir en el 30% dels edificis amb deficiències durant la vigència del pla.

Comentaris
To Top