Ciutat

Comença la fumigació al bloc dels Merinals

Després de tres mesos convivint amb una plaga de xinxes, l’Ajuntament ha donat llum verda a la fumigació dels habitatges infestats al barri dels Merinals. L’actuació arriba un mes després d’haver tractat el pis que hauria originat la plaga i les zones comunes, també afectades. Fonts de l’Ajuntament de Sabadell han determinat que, després de dur a terme la inspecció del bloc la setmana passada, els experts van concloure que calia actuar sobre almenys tres habitatges.

Així, dilluns van començar els tractaments a un dels pisos i es preveu que avui dimarts es completi l’actuació sobre els altres dos. Els veïns afectats han celebrat la notícia tot i que esperen “mesures” per evitar que aquest incident es torni a repetir.

Per eliminar la presència d’aquests insectes, l’empresa de control de plagues aplicarà un tractament de xoc amb productes biocides (una substància química tòxica i molt eficient per l’eliminació de les xinxes) i ho complementarà amb l’aspiració i una mesura de xoc tèrmic.  El tractament, però, no acaba aquí. L’empresa encarregada de la fumigació haurà de tornar a actuar dues vegades més passat mig mes de la primera desinfestació.

El bloc infestat / LL.F.

Comentaris
To Top