Ciutat

La UAB torna a oferir el postgrau en Economia Social i Solidària

La Facultat d'Economia i Empresa / CEDIDA

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) torna a oferir el postgrau en Economia Social i Solidària: Desenvolupament Local, Cooperativisme i Transformació Social, una formació que gira al voltant de les empreses socials i que s’oferirà a la Facultat d’Economia i Empresa del Campus Sabadell.

Aquests estudis s’adrecen a persones que ja estiguin participant en cooperatives, entitats d’aquest tipus o del teixit social i professionals que participen en àmbits vinculats amb aquestes empreses. Segons fonts de la UAB, “l’especialització educativa en el sector està prenent força”.

Els requisits

El nombre de places és de 30 i el requisit d’accés és tenir un títol universitari d’un mínim de 180 crèdits ECTS o equivalent. També es poden inscriure estudiants no titulats amb demostrada experiència professional i vinculació a l’Economia Social i Solidària per optar a un certificat d’assistència.

El curs tindrà com a data d’inici el 27 de novembre. Les persones interessades poden fer la preinscripció fins al 15 de novembre. El postgrau compta amb possibles beques que abaratiran el cost fins a un 80%, gràcies al suport de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa.

El postgrau sorgeix de la cooperació entre la UAB i Fundació Autònoma Solidària, l’Ajuntament de Sabadell i el Teler Cooperatiu-XES. Compta amb el suport de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Ateneus Cooperatius del programa Aracoop de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa i de la Xarxa d’Economia Solidària.

Comentaris
To Top