Ciutat

La plaça Laietana se sotmet a obres de millora

Obres a la plaça Laietana, a Covadonga / AJUNTAMENT DE SABADELL

Aquest dilluns han començat les obresde millora a la plaça Laietana, al barri de Covadonga, unes obres que han de permetre potenciar aquest espai com a zona d’estada i de lleure, a més de facilitar la mobilitat per l’interior. Els treballs, amb una durada aproximada de 3 setmanes, tenen un cost de 53.019,91 euros.

Aquesta actuació consisteix a plantar-hi nous exemplars d’arbres, a remodelar les superfícies de gespa i a renovar la xarxa de reg. A més, s’aprofitarà l’ocasió per instal·lar-hi paviments nous, per tal d’evitar l’erosió com a conseqüència de les pluges i del desnivell, superior al 2,5%, que té la plaça.

Aquesta plaça té una superfície de 6.894 metres quadrats i hi ha plantats diferents arbres, disposa de dues zones de gespa i de diversos grups de bancs. Els exemplars arboris que s’hi plantaran de nou són lledoners, arbres de l’amor, alzines, freixes, xiprers, acàcies del Japó i plàtans. Amb aquesta actuació es potenciarà la vegetació i la biodiversitat, i es facilitarà el manteniment de l’espai.

Comentaris
To Top