Ciutat

Enxampats dos homes mentre robaven en un supermercat de Sabadell

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sabadell van detenir el cap de setmana passat dos homes de 30 i 23 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Sabadell, com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força, atemptat contra agents de l’autoritat i lesions lleus.

Els fets es van produir poc després de les 2 h de la matinada de dissabte quan els Mossos van rebre l’avís que s’havia activat l’alarma de robatori en un supermercat d’una coneguda cadena al barri de Gràcia. Les càmeres de seguretat permetien veure dos intrusos a l’interior. Una patrulla es va adreçar al supermercat i va comprovar que la porta d’emergències de la botiga havia estat forçada. A més, van sentir cops a l’interior, fet que indicava que els lladres encara es trobaven dins.

Objectes i diners en efectiu decomissats als dos lladres / MOSSOS D'ESQUADRA (CEDIDA)

Davant aquests fets es va organitzar un dispositiu per tal de detenir els sospitosos que, en detectar la presència policial, van intentar fugir. Un d’ells va aconseguir sortir del supermercat, però finalment va ser reduït i detingut. Els agents van trobar el segon lladre amagat als lavabos del supermercat. A l’escorcoll que es va fer als dos homes se’ls va trobar 3.100 euros en efectiu que havien agafat de la caixa forta d’un dels despatxos després de forçar-la.

Els detinguts, amb més de 20 antecedents policials entre tots dos, van passar a disposició judicial el dia 10 de novembre davant el jutjat en funcions de guàrdia que va decretar llibertat amb càrrecs per a tots dos.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top